Monday, October 24, 2011

petua melebatkan bulu mata

petua melebatkan bulu mata

inginkan bulu mata menawan macam rozia chek wan?  apa kata cuba cara ini.. 1)pegi ke kedai 2)beli la vaseline 3) sapu va... Read more »

Thursday, October 13, 2011

:: petua kecilkan peha ::

:: petua kecilkan peha ::

impikan peha yang kecil?tidak suka exercise dan keluar kan duit yang banyak?anda boleh cuba cara ini..bahan-bahan nya ialah peha yang montel... Read more »

Tuesday, August 9, 2011

petua awet muda

petua awet muda

petua awet muda.. tak perlukan duit.. tak perlukan kerajinan... hanya perlukan keikhlasan.. :) **tahukah anda dengan senyuman anda han... Read more »

Thursday, July 21, 2011

petua hilangkan bau tidak enak dalam kereta

petua hilangkan bau tidak enak dalam kereta

hi semua.. sekarang ni musim durian kan.. bersepah2 durian sepanjang jalan.. rela tak nak bawak sebakul durian naik kereta anda? oh tak ... Read more »

Tuesday, July 19, 2011

no image

:: tips kempis kan perut ::

tidak memerlukan kos $$$..cuma tenaga & istiqamah sahaja - kempiskan perut anda seberapa kempis yang boleh. (flex your tummy as much a... Read more »

Tuesday, July 12, 2011

petua untuk sakit mata

petua untuk sakit mata

hye semua.. wah lama gila tak berupdate blog ni ye.. ok harini nak share 1 petua untuk sakit mata.. ambil daun aloe vera.. belah 2 untuk... Read more »

Wednesday, May 4, 2011

hilangkan kesan parut

hilangkan kesan parut

hye semua.. korang pernah kene parut tak? aku ni banyak gile parut.. jangan tanye la kenapa sebab aku sendiri pun tak tau kenapa aku banya... Read more »

Sunday, May 1, 2011

:: Petua jahitan bersalin cepat bercantum  :

:: Petua jahitan bersalin cepat bercantum :

kepada ibu-ibu yang bersalin secara normal, selalunya mesti kena jahit kat bahagian bawah tu kan?tapi ada jugak yang terror, tak kena jahit.... Read more »

Saturday, April 30, 2011

menghilangkan daki badan

menghilangkan daki badan

hye semua.. baru balik keje? dah mandi ke belum? hehe.. korang rase korang mandi tu dah habis ke sume daki2 kat badan tu ? sabun jenama ap... Read more »

Monday, April 25, 2011

menghilangkan lingkaran gelap bawah mata

menghilangkan lingkaran gelap bawah mata

hye semua.. peh dah berhabuk dah blog ni kan.. dah lame tak update.. bz gile kebelakangan ni... hari2 keje mengadap laptop.. mata pun da... Read more »

Tuesday, February 22, 2011

:: Penangan love bite ::

:: Penangan love bite ::

Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan o... Read more »

Monday, February 14, 2011

petua cegah osteoporosis

petua cegah osteoporosis

credit pic to google Osteoporosis adalah keadaan kemerosotan kepadatan normal tulang, menyebabkan tulang menjadi rapuh. Ia menyumbang kepa... Read more »

Tuesday, February 1, 2011

perbualan seorang bayi sebelum kelahiran

perbualan seorang bayi sebelum kelahiran

jalan2 and jumpe artikel yg menarik utk di share.. kredit to chomot Adalah dikisahkan….pada ketika seorang bayi akan dilahirkan ke dunia n... Read more »

Wednesday, January 12, 2011

:: Petua menegangkan payudara ::

:: Petua menegangkan payudara ::

credit to encik google Mahukan payudara yang tegang, menawan dan seterusnya mantop?ada satu petua yang senang dan menjimatkan kos untuk dik... Read more »
 
© sharing is caring
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top